söndag 13 februari 2011

Avskedsfika och vindsröjning

Denna helgen har faktiskt mest gått i mysets tecken, även om vi hunnit med ett och annat viktigt. I dag var en av lille J´s fastrar här på hejdå-fika. Hon flyttar långt, långt bort och vi kommer bara se henne på Skype de kommande 13 månaderna. Vi hade gjort ett litet kit mot hemlängtan till henne med svenskt godis, knäckebröd, vykort från hemstaden, foto på lillkillen med mera. Hoppas att hon får det riktigt bra där borta (och inte skryter för mycket om den konstanta värmen i nya landet...Brrr det är ju iskallt igen! Vart tog våren vägen?)
      Jag och store J har också hunnit med att röja på vinden under eftermiddagen och kvällen. Lille J var hos farmor och levde loppan. Vad mycket vi fick gjort! Man blir sjukt effektivt när man inte samtidigt måste rädda lille galningen från allehanda våghalsiga upptåg samtidigt (bulan har lagt sig och den totalt orädda bebben är tillbaka, uppskruvad på max...)
      Nu, huvudstupa sidoläge i soffan, omfamnad av älskade mannen. Vi får se om vi hittar något lika sevärt som serien Borgen som vi njutit ifatt oss på, på SVT play. Rekommenderas varmt! Jag längtar redan till onsdag när nästa avsnitt sänds! Danskarna kan! 

Hanne Holm, Katrine Fönsmark, Bengt Sejrö, Michael Langesen, Birgitte Nyborg, Kasper, Phillip Christensen och Torben Friis.
Foto: www.svt.se

2 kommentarer:

  1. Skönt att höra att bulan är borta :). Här hemma tror vi att vår lilla tjej har ett plåthölje som skyddar huvudet. Hon grinar nästan aldrig trots att det ser ut att göra ont när hon slår sig.. En tuffing som din helt enkelt:)

    /Mia

    SvaraRadera
  2. Ja ibland undrar man hur de klarar sig helskinnade från alla vurpor :) Men man sätter hjärtat i halsgropen varje gång.

    SvaraRadera