onsdag 8 augusti 2012

The end

Kära vänner! Både gamla och nya! Efter en hel del velande har jag insett att det är dags för mig att dra mig tillbaka. Både tid och kraft har sinat det senaste halvåret och jag tror att jag behöver gå i bloggpension :) Tack för att ni har hälsat på här på bloggen och lämnat era avtryck under de nästan två år som Pysselglädje har funnits! Tack för alla roliga, snälla och smarta kommentarer! Tack till mina nära och kära som blivit glada för alla små pysselgrejer jag prackat på er :)

 Nu lutar jag mig tillbaka och njuter av att kolla runt vad alla ni andra kreativa människor hittar på :)

I höst ska jag lära mig slappa, samla kraft och hitta ett nytt jobb. Kanske ses vi igen på en annan plats ett annan gång. Vem vet. Ha det så gott!

tisdag 7 augusti 2012

Projekt avklarat

Storprojektet som jag dragit på att slutföra är klart. Det skulle blivit tre pallar men jag pallade bara göra två ;) Det tog längre tid än vad jag tänkt mig och blev inte lika bra som jag fantiserat om (locken kasar av. Kanske borde jag sätta på kardborreband?), så jag tillät mig själv att ge upp. Planen var att vi skulle ha vars en pall att ha våra saker i och sitta på i hallen. Men det blev rätt bra med bara två ändå när jag väl satte ut dem i vår trånga lilla hall. Nåväl. Materialet är två trälådor från IKEA´s fyndhörna för 69:- styck, möbeltyg från Stoff & Stil, skumgummi från en gammal madrass och en rejäl häftpistol (Tack för lånet pappa! Du är en pärla). Resultatet blev två sköna puffar att sitta och knyta skorna på och ha grejer i. Compact living är ledordet hemma hos oss :)